Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich
Prośba o wycenę sprzętu
Prośba o wycenę sprzętu
Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Tarnowskich Górach przesyła listę przedmiotów przeznaczonych do użytku na warsztatach szkolnych. Prosimy o przedstawienie oferty na poniższy sprzęt do dnia 30.06.2022:
1. Bomar do podgrzewania potraw 1 szt
2. Podstawi pod szklanki 50szt
3. Patelnie do naleśników 6szt
4. Noże kuchenne 20szt
5. Otwieracz do konserw 2 szt
6. Przeciskacz do czosnku 2 szt
7. Sitka do przesiewania mąki 5szt
8. Obieraczki 20szt
9. Jarzyniaki 20szt
10.Ręczniki bawełniane do polerowania naczyń 5Oszt
11.Łapki (rękawice ochronne) 5szt
12. Mieszarki do ciasta 1szt
13. Obrusy
14. Napreony
*Originał w załączniku
Osoba wprowadzająca dokument: Marcin Zobawa
Data wprowadzenia: 2022-06-21
Wyświetleń: 180
Załączniki:
1) załącznik Wprowadził: Marcin Zobawa, Dnia: 2022-06-21, Pobrań: 164, Typ: PDF, Rozmiar: 314.06 KB
Rejestr zmian:
Utworzenie dokumentu: Marcin Zobawa, dnia: 2022-06-21
« POWRÓT
WYDRUK